Najlepszy Kurczak W Historii
Najlepszy kurczak kiedykolwiek wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 413 kalorii. Na 1,71 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Ten przepis jest lubiany przez 310 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka śmietany, płatki kukurydziane płatki zbożowe, przyprawy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest dobre. Spróbuj I Ain ' t Chicken Chicken: chrupiące pieczone piersi z kurczaka z pomarańczą i kardamonem, Najlepszy Rozdrobniony Kurczak Do Potraw Z Kurczaka + Domowy Rosół Z Kurczaka, oraz Kurczak Popeye Tso (Kurczak generała Tso wykonany z samorodków kurczaka Popeye ' a) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Piersi kurczaka opłukać i przyciąć. Pat dry. Obficie pokryć obie strony każdej piersi kwaśną śmietaną. W płytkim talerzu lub misce umieścić pokruszone płatki kukurydziane i doprawić do smaku (ja używam soli cebuli i soli czosnkowej). Kurczak pokryty kwaśną śmietaną zanurzyć w przyprawionych okruchach płatków kukurydzianych.
Umieść kurczaka w lekko natłuszczonym naczyniu do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
Skropić roztopionym masłem / margaryną i piec w nagrzanym piekarniku przez 1 godzinę.