Najlepszy Burger Z Indyka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj najlepszego burgera z indyka. Ten przepis służy 6. To danie główne ma 323 kalorie, 34g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na $2.95 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cytryny, pieprzu, jabłka granny smith i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 43 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%. The ULTIMATE Burger, Ostateczny Backyard Burger, oraz Royal Ultimate Burger są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodać olej; zawirować do herbu.
Dodaj jabłko, seler, i cebula; smażyć 5 minut lub do miękkości.
Zdjąć z ognia i całkowicie schłodzić.
Zetrzyj skórkę i wyciśnij sok z cytryny, aby odmierzyć 2 łyżeczki skórki i 1 łyżkę soku.
Połącz mieszankę jabłek, skórkę cytryny, sok z cytryny i indyka.
Dodać jajko; delikatnie wymieszać, aż się połączy.
W razie potrzeby dodać sos paprykowy. Kształt na 6 (1/2-cala grubości) pasztecików. Przykryć i przechowywać w lodówce 2 godziny lub do dokładnie schłodzone.
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Umieść paszteciki na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania. Grill 5 minut z każdej strony lub do momentu zakończenia.
Miejsce bułki, wyciąć bok w dół, na ruszcie. Grill 1 minutę lub do tosty.
Połączyć jogurt i chutney.
Umieścić paszteciki na dolnych połówkach bułek; top każdy patty z 1/4 szklanki szpinaku i około 4 łyżeczki sosu. Przykryć górną połówką bułek.
Dzieci mogą pomóc: dzięki czystym dłoniom dzieci mogą mieszać składniki z mielonym indykiem, a następnie kształtować paszteciki.