Najlepsze Roladki Szparagowe / Szynkowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na chleb, więc dać najlepsze w historii szparagi / bułki z szynką spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 22g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 372 kalorie. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz pod ręką szparagi, szynkę typu kanapkowego, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa Szparagowa Z Chrupiącymi Roladkami Szparagowymi, Roladki Szparagowe, oraz Roladki z szynką i szparagami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szparagi ugotować na chrupiąco-miękko.
Rozprowadzić po jednej stronie każdego plastra szynki z musztardą.
Szynkę zwijamy około 2-3 szparagów.
Rolki warstwy, szew stronie w dół, w 11-in. x 7-po. naczynie do pieczenia. Odstawić.
W rondlu rozpuść masło na średnim ogniu. Zmiksować w mące na gładką masę. Powoli wymieszać z mlekiem, solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia. Gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje. W razie potrzeby wymieszać z serem i cebulą.
Zalać bułki z szynką. Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 20 minut.