Najlepsze Kiedykolwiek Cinnamon Pull Aparts
Najlepszy kiedykolwiek Cinnamon Pull Aparts wymaga około 1 godzina od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 304 kalorie. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. Sprawdza się jako bardzo przystępna przystawka. Jeśli masz cukier, masło, pekan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jabłko Cynamon Brioche Pull-Aparts, Monster Blood & Guts {Raspberry Cinnamon Pull Aparts}, oraz Szpinak Dip Pull-Aparts dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Lekko nasmaruj 8-calową patelnię na ciasto.
W małej misce wymieszać cukier, cynamon i szczyptę soli. Otworzyć herbatniki i pokroić każde ciastko na cztery kawałki; odstawić.
Umieść kawałki biszkoptu w mieszaninie, kilka na raz, aż wszystkie zostaną całkowicie pokryte. Ułóż kawałki herbatnika na patelni warstwami.
Rozgrzać masło w małym rondelku na małym ogniu, wymieszać pozostałą mieszaninę cukru i pekanów do gorącego masła.
Na kawałki biszkoptów polać masłem.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 45 minut, aż góra będzie złotobrązowa.