Najlepsze Babeczki Jagodowe Bez Laktozy

Najlepsze Babeczki Jagodowe Bez Laktozy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc spróbuj najlepszych babeczek jagodowych bez laktozy. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 120 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 18 i kosztuje 29 centów za porcję. Mieszanka mleka sojowego, sok z limonki, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 25%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Najlepsze Babeczki Jagodowe Bez Laktozy, Sernik Jagodowy Bez Laktozy, oraz Skórki Ziemniaczane Jalapeno Popper {Bez Laktozy; Bezglutenowe} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Linia Muffin patelnie z papierowymi wkładkami i spryskać szczyty sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
W dużej misce, wymieszać margarynę, 1 1/4 szklanki cukru, i sól, aż będzie gładka. Beat w jaja jeden na raz, aż dobrze wymieszane. W osobnej misce wymieszaj mąkę i proszek do pieczenia. Łyżka część tej mieszanki na jagody, i wrzucić do herbu. Dzięki temu nie zapadną się na dno. Wymieszać pozostałą mieszaninę mąki do miski z jajkami, na przemian z mlekiem sojowym, ekstraktem z wanilii i sokiem z limonki. Delikatnie złóż jagody. Łyżka ciasto do kubków muffin, wypełniając do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
2 łyżki Plus 2 łyżeczki Zimnego Masła, Podzielone2 łyżki Plus 2 łyżeczki Zimnego Masła, Podzielone
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
SoymilkSoymilk
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Na wierzch babeczek posypać odrobiną cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
4
Piec przez 25 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy wierzch muffinki będzie złotobrązowy, a wierzch lekko odskoczy. Ostudzić przez co najmniej 10 minut przed wyjęciem z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia2
Magazyn