Najlepsze Babeczki Jagodowe Bez Laktozy

Najlepsze Babeczki Jagodowe Bez Laktozy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc spróbuj najlepszych babeczek jagodowych bez laktozy. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 120 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 18 i kosztuje 29 centów za porcję. Mieszanka mleka sojowego, sok z limonki, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 25%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Najlepsze Babeczki Jagodowe Bez Laktozy, Sernik Jagodowy Bez Laktozy, oraz Skórki Ziemniaczane Jalapeno Popper {Bez Laktozy; Bezglutenowe} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Linia Muffin patelnie z papierowymi wkładkami i spryskać szczyty sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
W dużej misce, wymieszać margarynę, 1 1/4 szklanki cukru, i sól, aż będzie gładka. Beat w jaja jeden na raz, aż dobrze wymieszane. W osobnej misce wymieszaj mąkę i proszek do pieczenia. Łyżka część tej mieszanki na jagody, i wrzucić do herbu. Dzięki temu nie zapadną się na dno. Wymieszać pozostałą mieszaninę mąki do miski z jajkami, na przemian z mlekiem sojowym, ekstraktem z wanilii i sokiem z limonki. Delikatnie złóż jagody. Łyżka ciasto do kubków muffin, wypełniając do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
SoymilkSoymilk
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Na wierzch babeczek posypać odrobiną cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
4
Piec przez 25 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy wierzch muffinki będzie złotobrązowy, a wierzch lekko odskoczy. Ostudzić przez co najmniej 10 minut przed wyjęciem z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia2
Magazyn