Najlepsza zupa z fasoli i szynki

Najlepsza zupa z fasoli i szynki
Najlepsza zupa z fasoli i szynki to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 12 porcjami. To danie główne ma 290 kalorii, 21g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na $2.79 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 25 minut. Udaj się do sklepu i odebrać kości szynki, bulion warzywny, musztarda dijon, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym 849 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 92%, co jest niesamowite. Spróbuj Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, oraz Suwaki z szynką i serem hawajskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść namoczoną fasolę w dużym garnku i napełnij wystarczającą ilością wody, aby pokryć ją o około 1 cal. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na małym ogniu przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Drenaż.
3
Dodaj kości szynki, szynka, cebula, seler, marchew, pomidory, sok warzywny, i bulion warzywny. Doprawić sosem Worcestershire, musztardą Dijon, chili w proszku, liśćmi laurowymi, pieprzem, natką pietruszki i sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
Sok WarzywnySok Warzywny
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Kość SzynkowaKość Szynkowa
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
4
Wlać wystarczającą ilość bulionu z kurczaka, aby pokryć składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
5
Dusić na małym ogniu, od czasu do czasu mieszając, przez około 8 godzin.
6
Dodaj więcej bulionu z kurczaka w razie potrzeby przez cały dzień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
7
Usunąć kość szynki i w razie potrzeby doprawić solą. Nadal gotować na wolnym ogniu przez kilka godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kość SzynkowaKość Szynkowa
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
8
Przed podaniem usunąć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia41
Magazyn