Najlepsza Kora Miętowa

Najlepsza Kora Miętowa
Najlepsza Kora mięty pieprzowej może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na deser. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 144 kalorie. Ten przepis służy 40. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz miętowe Laski cukierkowe, cukierki cukiernicze o smaku waniliowym, cukier cukierniczy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 11 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Kora Mięty Pieprzowej, Kora Mięty Pieprzowej, oraz Kora Mięty Pieprzowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyłożyć galaretkę z folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Umieść laski cukierków w solidnej, zamykanej plastikowej torbie, umieść torbę na złożonym ręczniku kuchennym i lekko zmiażdż laski cukierków na małe kawałki młotkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na NosiePomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na Nosie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
3
W misce wymieszać czekoladowe okruchy ciastek i cukier cukierniczy, wymieszać do momentu, aż okruchy zostaną pokryte; roztopioną margarynę wymieszać z okruchami ciastek. Wciśnij równomiernie mieszaninę okruchów ciastek na dno przygotowanej galaretki.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
1/2 Szklanki Pokruszonych Ciasteczek Oreo1/2 Szklanki Pokruszonych Ciasteczek Oreo
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Podgrzać cukiernicze powłoki cukiernicze w bezpiecznej dla mikrofali misce w kuchence mikrofalowej przez 50 sekund na wysokości; wymieszać. Kontynuuj podgrzewanie cukierków przez 15 sekund, mieszając za każdym razem, aż do stopienia, ogrzania i wygładzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Owsem I MiodemZ Owsem I Miodem
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Rozłóż cukierki na skórce z okruchów ciastek i gładką górę łopatką; odstawić około 10 minut na twardą warstwę cukierków.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
6
Posypać rozdrobnione laski cukierków równomiernie na powłoce cukierników; odstawić około 2 minut. Naciśnij kawałki trzciny cukrowej lekko do powłoki za pomocą kawałka woskowanego papieru. Zamrozić kora mięty pieprzowej, aż ustawi się, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na NosiePomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na Nosie
Mięta PieprzowaMięta Pieprzowa
KoraKora
7
Zdjąć z folii i rozbić korę na kawałki. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoraKora
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia0
Magazyn