Najlepsza Kora Miętowa

Najlepsza Kora Miętowa
Najlepsza Kora mięty pieprzowej może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na deser. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 144 kalorie. Ten przepis służy 40. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz miętowe Laski cukierkowe, cukierki cukiernicze o smaku waniliowym, cukier cukierniczy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 11 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Kora Mięty Pieprzowej, Kora Mięty Pieprzowej, oraz Kora Mięty Pieprzowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyłożyć galaretkę z folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Umieść laski cukierków w solidnej, zamykanej plastikowej torbie, umieść torbę na złożonym ręczniku kuchennym i lekko zmiażdż laski cukierków na małe kawałki młotkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na NosiePomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na Nosie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
3
W misce wymieszać czekoladowe okruchy ciastek i cukier cukierniczy, wymieszać do momentu, aż okruchy zostaną pokryte; roztopioną margarynę wymieszać z okruchami ciastek. Wciśnij równomiernie mieszaninę okruchów ciastek na dno przygotowanej galaretki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego
1/2 Szklanki Pomarańczowych I Brązowych Posypek1/2 Szklanki Pomarańczowych I Brązowych Posypek
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Podgrzać cukiernicze powłoki cukiernicze w bezpiecznej dla mikrofali misce w kuchence mikrofalowej przez 50 sekund na wysokości; wymieszać. Kontynuuj podgrzewanie cukierków przez 15 sekund, mieszając za każdym razem, aż do stopienia, ogrzania i wygładzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Owsem I MiodemZ Owsem I Miodem
Cukierki Skittles W Kształcie KęsaCukierki Skittles W Kształcie Kęsa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Rozłóż cukierki na skórce z okruchów ciastek i gładką górę łopatką; odstawić około 10 minut na twardą warstwę cukierków.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
6
Posypać rozdrobnione laski cukierków równomiernie na powłoce cukierników; odstawić około 2 minut. Naciśnij kawałki trzciny cukrowej lekko do powłoki za pomocą kawałka woskowanego papieru. Zamrozić kora mięty pieprzowej, aż ustawi się, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na NosiePomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na Nosie
Mięta PieprzowaMięta Pieprzowa
KoraKora
7
Zdjąć z folii i rozbić korę na kawałki. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoraKora
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia0
Magazyn