Najlepsza Fasolka Szparagowa

Najlepsza Fasolka Szparagowa
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Najlepsza fasolka szparagowa może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 348 kalorii, 18g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka fasoli, grzyby, czosnek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%. Spróbuj fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa, French String Beans / Green Beans, Tomato & Basil Salad, oraz Tagine fasoli Fava, fasoli szparagowej i karczochów serca dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść boczek w dużym rondlu na średnim ogniu. Gotować, aż rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać grzyby i czosnek, i zmniejszyć ogień do średnio-niskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
3
Niech gotować przez kilka minut, aby zmiękczyć grzyby. Wymieszać w zielonej fasoli i sosem sojowym, i ciepła przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn