Najbardziej Soczyste Kulki Mięsne
Ten przepis służy 20 i kosztuje 64 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 167 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sól koszerną, bułkę tartą panko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 23 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Spaghetti i kulki bez mięsa, Bakłażan"mięso" kulki, oraz Kulki ryżowe z sosem mięsnym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Namoczyć bułkę tartą w mleku podczas przygotowywania innych składników.
Włożyć wołowinę i wieprzowinę do dużej miski.
Dodać cebulę, masło, jajka i natkę pietruszki i dobrze doprawić solą i pieprzem.
Włóż namoczoną bułkę tartą do miski i wymieszaj to wszystko dobrze (czystymi) rękami. Uformuj mieszaninę w klopsiki wielkości piłek do ping ponga.
Ogrzać około 1/4-cala oleju na patelni na średnim ogniu. Smażyć klopsiki, aż będą rumiane ze wszystkich stron i gotowane przez, o 15 protokół.