Nadziewane ziemniaki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 95 kalorii, 7G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 20. Ten przepis od Epicurious ma 75 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, pieprz, mielonego indyka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Nadziewane Czerwone Ziemniaki, Boczek Gorgonzola Nadziewane Czerwone Ziemniaki, oraz Baby Potato Sambal / Baby Potatoes s dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść ziemniaki w dużym rondlu; napełnij wystarczająco zimną wodą, aby przykryć. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogrzanieaby gotować na wolnym ogniu i gotować, aż ziemniaki będą przetargu widłowego, 20 do22 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Odcedzić i odstawić. W dużej patelni nonstick, cookbacon na średnim ogniu; przenieść na papierowy ręcznik-linedplate; ostudzić i rozbić na małe kawałki. W tej samej patelni, dodać indyka, salsa, chili w proszku, oregano, kminek, sól i blackpepper. Gotować, mieszając, aby rozbić mięso na małe kruszonki, aż indyk będzie rumiany, 6 do 7 minut. Gdy ziemniaki są chłodnenough do obsługi, odciąć i wyrzucić 1/4 cala od wierzchuk. Wyjąć miąższ i umieścić w misce; dodać mleko do miski i wymieszać. Wymieszać w mieszaninie z indykiem, boczkiem i 1/3 szklanki cheddaru; łyżkę włożyć do skórek ziemniaczanych. Top z pozostałych 1/3 Puchar cheddar.Zalać patelnię sprayem do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Zęby Przyrodzenia
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Umieścić nadziewane ziemniaki na patelni i piec do ogrzania przez, 15 do 17 protokół.