Nadziewane Ziemniaki Dla Niemowląt
Nadziewane ziemniaki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 95 kalorii, 7G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 20. Ten przepis od Epicurious ma 75 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, pieprz, mielonego indyka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Nadziewane Czerwone Ziemniaki, Boczek Gorgonzola Nadziewane Czerwone Ziemniaki, oraz Baby Potato Sambal / Baby Potatoes s dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Umieść ziemniaki w dużym rondlu; napełnij wystarczająco zimną wodą, aby przykryć. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogrzanieaby gotować na wolnym ogniu i gotować, aż ziemniaki będą przetargu widłowego, 20 do22 protokół.
Odcedzić i odstawić. W dużej patelni nonstick, cookbacon na średnim ogniu; przenieść na papierowy ręcznik-linedplate; ostudzić i rozbić na małe kawałki. W tej samej patelni, dodać indyka, salsa, chili w proszku, oregano, kminek, sól i blackpepper. Gotować, mieszając, aby rozbić mięso na małe kruszonki, aż indyk będzie rumiany, 6 do 7 minut. Gdy ziemniaki są chłodnenough do obsługi, odciąć i wyrzucić 1/4 cala od wierzchuk. Wyjąć miąższ i umieścić w misce; dodać mleko do miski i wymieszać. Wymieszać w mieszaninie z indykiem, boczkiem i 1/3 szklanki cheddaru; łyżkę włożyć do skórek ziemniaczanych. Top z pozostałych 1/3 Puchar cheddar.Zalać patelnię sprayem do pieczenia.
Umieścić nadziewane ziemniaki na patelni i piec do ogrzania przez, 15 do 17 protokół.