Nadziewane Tosty Francuskie
Nadziewane tosty francuskie mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. Ten przepis służy 12. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pół na pół, vanillan ekstrakt, blok 1/3 mniej tłuszczu serek śmietankowy, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tost Cynamonowy Crunch ® Coated Apple Faszerowane Francuskie Tosty, Nadziewane Tosty Francuskie, oraz Nadziewane Tosty Francuskie.
Instrukcje
Przyciąć skórki z chleba. Ułóż połowę chleba w naczyniu do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali pokrytym natryskiem do gotowania.
Połączyć mleko, 1 1/2 szklanki substytut jaj, pół i pół, i 1/2 szklanki cukru w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Połowę mieszanki mleka wlać na chleb w naczyniu.
Połącz 1/2 szklanki substytut jaj, 1/2 szklanki cukru, wanilii, gałki muszkatołowej i serów w robocie kuchennym lub blenderze; proces do gładkiej.
Wlać śmietanę serową na wilgotny chleb w naczyniu. Wierzch z pozostałym chlebem; pozostałą mieszaninę mleka zalać chlebem. Przykryć i przechowywać w lodówce 8 godzin lub na noc.
Odkryć i piec w 350 przez 55 minut.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
W razie potrzeby posypać cukrem cynamonowym.