Nadziewane Roladki z indyka z glazurą żurawinową
Nadziewane Roladki z indyka z glazurą żurawinową wymagają ok. 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.12 za porcję. Jedna porcja zawiera 333 kalorie, 8G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka szałwii, pieprzu, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Spróbuj Nadziewane Roladki Z Indyka Z Glazurą Żurawinową, Herbed Roquefort-Pulpety z indyka Nadziewane glazurą żurawinowo-jabłkową i sałatką, oraz Indyk Z Polewą Żurawinową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozgrzać w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj jabłko, cebula, i czosnek na patelnię; smażyć 5 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Dodać bulion i szałwię na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Wymieszać w mieszance farszu.
Umieść każdy kotlet z indyka między 2 arkusze folii o dużej wytrzymałości; Funt do grubości 1/4 cala za pomocą młotka mięsnego lub małej ciężkiej patelni.
Rozprowadzić 1/4 szklanki mieszanki farszu równomiernie na każdym kotle, pozostawiając 1/2-calowy granicy wokół krawędzi.
Roll up jelly-roll fashion; zabezpieczyć każdą rolkę drewnianymi kostkami.
Roladki posypać równomiernie solą i pieprzem.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj rolki do patelni; smażyć 3 minuty z każdej strony. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 10 minut lub aż gotowe.
Połączyć sos żurawinowy i sok w rondlu; doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, stale mieszając.