Nadziewane Roladki z indyka z glazurą żurawinową

Nadziewane Roladki z indyka z glazurą żurawinową
Nadziewane Roladki z indyka z glazurą żurawinową wymagają ok. 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.12 za porcję. Jedna porcja zawiera 333 kalorie, 8G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka szałwii, pieprzu, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Spróbuj Nadziewane Roladki Z Indyka Z Glazurą Żurawinową, Herbed Roquefort-Pulpety z indyka Nadziewane glazurą żurawinowo-jabłkową i sałatką, oraz Indyk Z Polewą Żurawinową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozgrzać w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj jabłko, cebula, i czosnek na patelnię; smażyć 5 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać bulion i szałwię na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Wymieszać w mieszance farszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Zdjąć z ognia; odstawić.
5
Umieść każdy kotlet z indyka między 2 arkusze folii o dużej wytrzymałości; Funt do grubości 1/4 cala za pomocą młotka mięsnego lub małej ciężkiej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Z Piersi IndykaKotlety Z Piersi Indyka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3 Szklanki Bułki Tartej Panko3 Szklanki Bułki Tartej Panko
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Rozprowadzić 1/4 szklanki mieszanki farszu równomiernie na każdym kotle, pozostawiając 1/2-calowy granicy wokół krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
7
Roll up jelly-roll fashion; zabezpieczyć każdą rolkę drewnianymi kostkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Roladki posypać równomiernie solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
9
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Dodaj rolki do patelni; smażyć 3 minuty z każdej strony. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 10 minut lub aż gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
11
Połączyć sos żurawinowy i sok w rondlu; doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Usunięto Z Obudowy OgniwaUsunięto Z Obudowy Ogniwa
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
12
Podawać z bułeczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn