Grillowana polędwiczka wieprzowa z sosem Barbecue kawowo-melasowym

Grillowana polędwiczka wieprzowa z sosem Barbecue kawowo-melasowym
Grillowana polędwiczka wieprzowa z kawowo-melasowym sosem Barbecue może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 66g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 777 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 3 i kosztuje 3,84 zł za porcję. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soli koszernej, ESPRESSO instant, sos worcestershire i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 godzin i 10 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe z grilla z melasą z granatu, Melasa Polędwica wieprzowa z sosem z czerwonego wina, oraz Polędwiczki Wieprzowe Z Sosem Śliwkowym Barbecue dla podobnych receptur.

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to świetny wybór na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Jednym z win, które można spróbować jest Sur de los Andes Malbec. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
Sur de los Andes Malbec
Sur de los Andes Malbec
Soczysty Malbec o żywej kwasowości z nutami malin, jeżyn i śliwek utkanych z miękkimi taninami i pikantnym wykończeniem. Wszystkie winogrona są podwójnie sortowane po przybyciu do winnicy. Wszystkie fermentacje odbywają się naturalnie z rodzimymi drożdżami. Fermentacja trwa 20 dni z 2 dniami zimnej maceracji, w temperaturach między 24-27 stopni Celsjusza, aby osiągnąć największą złożoność. Następnie wino przechodzi 100% fermentację Malolaktyczną i jest starzone w starszych dębowych beczkach.
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs, 10 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia44
Magazyn