Nadziewane przegrzebki cielęce z sosem pieczarkowym i Rosti marchewkowe

Nadziewane przegrzebki cielęce z sosem pieczarkowym i Rosti marchewkowe
Nadziewane przegrzebki cielęce z sosem grzybowym i Rosti marchewkowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 844 kalorii, 26g białka, oraz 62 g tłuszczu. Na 3,71 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz rozmaryn, mąkę, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Przegrzebki cielęce w irlandzkim sosie Whiskey, Pierś cielęca faszerowana chardą i pieczarkami, oraz Pierś cielęca faszerowana chardą i pieczarkami.

Instrukcje

1
Dodać trochę oliwy z oliwek na patelnię, dodać szalotki i czosnek, gotować, aż cebula zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać masło i roztopić, dodać grzyby, gotować i mieszać, aż płyn odparuje.Tymczasem na małej patelni gotować posiekany boczek, aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj zioła i boczek do mieszanki grzybowej i wymieszaj, aby połączyć, usuń z ognia.Zagotuj trochę wody, dodaj gałkę masła i wywaru z warzyw do miarki, wlej 100 ml gorącej wody do dzbanka, mieszaj, aż masło się rozpuści i wywar się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby MieszaneGrzyby Mieszane
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
4
Dodaj ten płyn do farszu, wymieszaj do połączenia, na koniec dodaj do mieszanki grzybowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby MieszaneGrzyby Mieszane
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
5
Dodać mieloną cielęcinę na patelnię i wymieszać do połączenia, dodać jajko i parmezan, ponownie wymieszać do połączenia.Przyprawić przegrzebki cielęce solą i pieprzem, rozłożyć farsz na cielęcinie, pozostawiając niewielką granicę wokół krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Mięso MieloneMięso Mielone
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Zwiń przegrzebek i zawiń plastry prosciutto wokół cielęciny, aby zabezpieczyć. Jeśli masz jeszcze jakiś farsz, po prostu ugotuję to osobno.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
7
Rozgrzać niewielką ilość oleju na patelni dodać rolki do brązowego obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Przenieść do lekko naoliwionego naczynia żaroodpornego, skropić trochę oleju na roladkach cielęcych i piec w temperaturze 180C przez 30-40min lub do końca. Sprawdzaj regularnie pod koniec gotowania, ponieważ nie chcesz gotować i hartować.SOS.Podczas gotowania wieprzowiny zrobić sos, dodać olej do patelni wraz z pokrojonymi grzybami. Gotować, aż grzyby będą rumiane i miękkie, dodać wino i wodę, dusić kilka minut, aby lekko zmniejszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Dodać bulion z kurczaka i wymieszać do rozpuszczenia, dodać gęstą podwójną śmietanę i mieszać, aż się dobrze połączy, dodać jasną śmietanę, doprawić pieprzem, na koniec dodać granulki sosu i wymieszać do zgęstnienia, podawać nad cielęciną.Marchew Rosti.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Podwójny KremPodwójny Krem
Jasny KremJasny Krem
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
10
Połączyć śmietanę, kminek i koperek w małej misce, przechowywać w lodówce aż potrzebne.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
11
Połączyć marchew, jajko, białko jaja i mąkę w dużej misce, gotować łyżka wielkości rosties w naoliwionej patelni, aż rumiane z obu stron i gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
12
Spuścić na chłonnym papierze.Uwaga: mówię, że rozmiar łyżki do serwowania, jak chcesz, jest większy niż łyżka stołowa, powinny mieć dużą średnicę, ale dość płaską, dostaniesz pomysł ze zdjęcia.
13
Podawać ze śmietaną mixture.To
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
14
Podawać: albo ułożyć małe roladki na talerzu i zalać sosem lub pokroić w cienkie plasterki, jeśli użyłeś większych przegrzebków, takich jak ja,i ponownie zalać sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
15
Ułożyć sałatkę na blasze z marchewką i wymieszać ze śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino

Składniki

32 łyżki roztopionego masłaboczek, wysypki posiekaneboczek, wysypki posiekane4krewetki i żyłkimasło (extra)masło (extra)30opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudge1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny51 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejmarchew grubo Starta (ok. 600g masy)marchew grubo Starta (ok. 600g masy)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoinstant Chicken bouillon granulesinstant Chicken bouillon granules2Batoniki toffi Heathsłodka cebula Maui lub Vidalia, grubo posiekanasłodka cebula Maui lub Vidalia, grubo posiekana11 łyżka suszonego oreganokoperek drobno posiekanykoperek drobno posiekany501 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegęsty krem podwójnygęsty krem podwójny1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino1łyżka czerwony ocet winnyjajko, lekko pobitejajko, lekko pobite1białko jaja, lekko ubitebiałko jaja, lekko ubite2smallsjaja, lekko ubite (może być tylko 1, moje miały niewielką wagę.)jaja, lekko ubite (może być tylko 1, moje miały niewielką wagę.)2Batoniki toffi Heathświeży rozmaryn, drobno posiekanyświeży rozmaryn, drobno posiekany4świeże liście szałwii, drobno posiekaneświeże liście szałwii, drobno posiekane3ząbki czosnku, rozgniecioneząbki czosnku, rozgniecione501 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejasny kremjasny krem10pieczarki pokrojone cienko (reszta pieczarek z 250g.)pieczarki pokrojone cienko (reszta pieczarek z 250g.)250opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepieczarki, 1 szklanka drobno posiekanych pieczarek do farszu (Pozostałe pieczarki zostawiamy do sosu.)pieczarki, 1 szklanka drobno posiekanych pieczarek do farszu (Pozostałe pieczarki zostawiamy do sosu.)11 łyżka suszonego oregano1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina4krewetki i żyłki1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuparmezanparmezan4krewetki i żyłki1 tubka gotowego ciasta na pizzę kupionego w sklepie1 tubka gotowego ciasta na pizzę kupionego w sklepie791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka pszenna, 50gmąka pszenna, 50g82 łyżki roztopionego masłaprosciutto (8 jeśli plastry są grube, 2 na przegrzebek, 16 jeśli cienkie, 4 na przegrzebek. Jeśli używam małych przegrzebków cielęcych robię 3)prosciutto (8 jeśli plastry są grube, 2 na przegrzebek, 16 jeśli cienkie, 4 na przegrzebek. Jeśli używam małych przegrzebków cielęcych robię 3)2szalotka drobno posiekanaszalotka drobno posiekana1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweśmietana (lekka jest dobra)śmietana (lekka jest dobra)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwefarsz ziołowy mix (używam szałwii paxo i cebuli.)farsz ziołowy mix (używam szałwii paxo i cebuli.)11 łyżka suszonego oreganoliście tymiankuliście tymianku4largesprzegrzebki cielęce lub 12 małych przegrzebków cielęcychprzegrzebki cielęce lub 12 małych przegrzebków cielęcych130opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgemielona cielęcinamielona cielęcina1Batoniki toffi HeathPietruszka drobno posiekana do dekoracjiPietruszka drobno posiekana do dekoracji1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 pasek skórki z cytryny1 pasek skórki z cytryny1001 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegorąca wodagorąca woda32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzubisto, Chicken instant gravy granules (używam marki bisto.)bisto, Chicken instant gravy granules (używam marki bisto.)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn