Nadziewane przegrzebki cielęce z sosem pieczarkowym i Rosti marchewkowe

Nadziewane przegrzebki cielęce z sosem pieczarkowym i Rosti marchewkowe
Nadziewane przegrzebki cielęce z sosem grzybowym i Rosti marchewkowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 844 kalorii, 26g białka, oraz 62 g tłuszczu. Na 3,71 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz rozmaryn, mąkę, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Przegrzebki cielęce w irlandzkim sosie Whiskey, Pierś cielęca faszerowana chardą i pieczarkami, oraz Pierś cielęca faszerowana chardą i pieczarkami.

Instrukcje

1
Dodać trochę oliwy z oliwek na patelnię, dodać szalotki i czosnek, gotować, aż cebula zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać masło i roztopić, dodać grzyby, gotować i mieszać, aż płyn odparuje.Tymczasem na małej patelni gotować posiekany boczek, aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj zioła i boczek do mieszanki grzybowej i wymieszaj, aby połączyć, usuń z ognia.Zagotuj trochę wody, dodaj gałkę masła i wywaru z warzyw do miarki, wlej 100 ml gorącej wody do dzbanka, mieszaj, aż masło się rozpuści i wywar się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby MieszaneGrzyby Mieszane
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
4
Dodaj ten płyn do farszu, wymieszaj do połączenia, na koniec dodaj do mieszanki grzybowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby MieszaneGrzyby Mieszane
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
5
Dodać mieloną cielęcinę na patelnię i wymieszać do połączenia, dodać jajko i parmezan, ponownie wymieszać do połączenia.Przyprawić przegrzebki cielęce solą i pieprzem, rozłożyć farsz na cielęcinie, pozostawiając niewielką granicę wokół krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1/2 Szklanki świeżego Ananasa, Posiekanego1/2 Szklanki świeżego Ananasa, Posiekanego
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Zwiń przegrzebek i zawiń plastry prosciutto wokół cielęciny, aby zabezpieczyć. Jeśli masz jeszcze jakiś farsz, po prostu ugotuję to osobno.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
7
Rozgrzać niewielką ilość oleju na patelni dodać rolki do brązowego obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Przenieść do lekko naoliwionego naczynia żaroodpornego, skropić trochę oleju na roladkach cielęcych i piec w temperaturze 180C przez 30-40min lub do końca. Sprawdzaj regularnie pod koniec gotowania, ponieważ nie chcesz gotować i hartować.SOS.Podczas gotowania wieprzowiny zrobić sos, dodać olej do patelni wraz z pokrojonymi grzybami. Gotować, aż grzyby będą rumiane i miękkie, dodać wino i wodę, dusić kilka minut, aby lekko zmniejszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Dodać bulion z kurczaka i wymieszać do rozpuszczenia, dodać gęstą podwójną śmietanę i mieszać, aż się dobrze połączy, dodać jasną śmietanę, doprawić pieprzem, na koniec dodać granulki sosu i wymieszać do zgęstnienia, podawać nad cielęciną.Marchew Rosti.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Podwójny KremPodwójny Krem
Jasny KremJasny Krem
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
10
Połączyć śmietanę, kminek i koperek w małej misce, przechowywać w lodówce aż potrzebne.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Połączyć marchew, jajko, białko jaja i mąkę w dużej misce, gotować łyżka wielkości rosties w naoliwionej patelni, aż rumiane z obu stron i gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Spuścić na chłonnym papierze.Uwaga: mówię, że rozmiar łyżki do serwowania, jak chcesz, jest większy niż łyżka stołowa, powinny mieć dużą średnicę, ale dość płaską, dostaniesz pomysł ze zdjęcia.
13
Podawać ze śmietaną mixture.To
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
14
Podawać: albo ułożyć małe roladki na talerzu i zalać sosem lub pokroić w cienkie plasterki, jeśli użyłeś większych przegrzebków, takich jak ja,i ponownie zalać sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
15
Ułożyć sałatkę na blasze z marchewką i wymieszać ze śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa

Składniki

32 łyżki roztopionego masłaboczek, wysypki posiekaneboczek, wysypki posiekane4trochę posiekanej cukiniimasło (extra)masło (extra)30papryka habaneroBarwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)Barwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)51 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejmarchew grubo Starta (ok. 600g masy)marchew grubo Starta (ok. 600g masy)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoinstant Chicken bouillon granulesinstant Chicken bouillon granules2warzywo (np. szpinak)do średniej wielkości białej lub żółtej cebuli, 1 pokrojonej na ćwiartki i 1 posiekanejdo średniej wielkości białej lub żółtej cebuli, 1 pokrojonej na ćwiartki i 1 posiekanej1porcja startego parmezanukoperek drobno posiekanykoperek drobno posiekany501 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegęsty krem podwójnygęsty krem podwójny1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino1łyżka czerwony ocet winnyjajko, lekko pobitejajko, lekko pobite1białko jaja, lekko ubitebiałko jaja, lekko ubite2smallsjaja, lekko ubite (może być tylko 1, moje miały niewielką wagę.)jaja, lekko ubite (może być tylko 1, moje miały niewielką wagę.)2warzywo (np. szpinak)świeży rozmaryn, drobno posiekanyświeży rozmaryn, drobno posiekany4świeże liście szałwii, drobno posiekaneświeże liście szałwii, drobno posiekane3ząbki czosnku, rozgniecioneząbki czosnku, rozgniecione501 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejasny kremjasny krem10pieczarki pokrojone cienko (reszta pieczarek z 250g.)pieczarki pokrojone cienko (reszta pieczarek z 250g.)250papryka habaneropieczarki, 1 szklanka drobno posiekanych pieczarek do farszu (Pozostałe pieczarki zostawiamy do sosu.)pieczarki, 1 szklanka drobno posiekanych pieczarek do farszu (Pozostałe pieczarki zostawiamy do sosu.)1porcja startego parmezanusteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu4trochę posiekanej cukiniisteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu2Spód: okruszki z herbatników grahamparmezanparmezan4trochę posiekanej cukiniirzepa, obrana i pokrojona w plasterki o grubości 1/8 calarzepa, obrana i pokrojona w plasterki o grubości 1/8 cala791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka pszenna, 50gmąka pszenna, 50g82 łyżki roztopionego masłaprosciutto (8 jeśli plastry są grube, 2 na przegrzebek, 16 jeśli cienkie, 4 na przegrzebek. Jeśli używam małych przegrzebków cielęcych robię 3)prosciutto (8 jeśli plastry są grube, 2 na przegrzebek, 16 jeśli cienkie, 4 na przegrzebek. Jeśli używam małych przegrzebków cielęcych robię 3)2szalotka drobno posiekanaszalotka drobno posiekana1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweśmietana (lekka jest dobra)śmietana (lekka jest dobra)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwefarsz ziołowy mix (używam szałwii paxo i cebuli.)farsz ziołowy mix (używam szałwii paxo i cebuli.)1porcja startego parmezanuliście tymiankuliście tymianku4largesprzegrzebki cielęce lub 12 małych przegrzebków cielęcychprzegrzebki cielęce lub 12 małych przegrzebków cielęcych130papryka habaneromielona cielęcinamielona cielęcina1warzywo (np. szpinak)Pietruszka drobno posiekana do dekoracjiPietruszka drobno posiekana do dekoracji1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 szklanka białego jęczmienia perłowego1 szklanka białego jęczmienia perłowego1001 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegorąca wodagorąca woda3Spód: okruszki z herbatników grahambisto, Chicken instant gravy granules (używam marki bisto.)bisto, Chicken instant gravy granules (używam marki bisto.)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn