Nadziewane przegrzebki cielęce z sosem pieczarkowym i Rosti marchewkowe

Nadziewane przegrzebki cielęce z sosem pieczarkowym i Rosti marchewkowe
Nadziewane przegrzebki cielęce z sosem grzybowym i Rosti marchewkowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 844 kalorii, 26g białka, oraz 62 g tłuszczu. Na 3,71 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz rozmaryn, mąkę, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Przegrzebki cielęce w irlandzkim sosie Whiskey, Pierś cielęca faszerowana chardą i pieczarkami, oraz Pierś cielęca faszerowana chardą i pieczarkami.

Instrukcje

1
Dodać trochę oliwy z oliwek na patelnię, dodać szalotki i czosnek, gotować, aż cebula zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać masło i roztopić, dodać grzyby, gotować i mieszać, aż płyn odparuje.Tymczasem na małej patelni gotować posiekany boczek, aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodaj zioła i boczek do mieszanki grzybowej i wymieszaj, aby połączyć, usuń z ognia.Zagotuj trochę wody, dodaj gałkę masła i wywaru z warzyw do miarki, wlej 100 ml gorącej wody do dzbanka, mieszaj, aż masło się rozpuści i wywar się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby MieszaneGrzyby Mieszane
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
4
Dodaj ten płyn do farszu, wymieszaj do połączenia, na koniec dodaj do mieszanki grzybowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby MieszaneGrzyby Mieszane
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
5
Dodać mieloną cielęcinę na patelnię i wymieszać do połączenia, dodać jajko i parmezan, ponownie wymieszać do połączenia.Przyprawić przegrzebki cielęce solą i pieprzem, rozłożyć farsz na cielęcinie, pozostawiając niewielką granicę wokół krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Mięso MieloneMięso Mielone
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Zwiń przegrzebek i zawiń plastry prosciutto wokół cielęciny, aby zabezpieczyć. Jeśli masz jeszcze jakiś farsz, po prostu ugotuję to osobno.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
7
Rozgrzać niewielką ilość oleju na patelni dodać rolki do brązowego obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Przenieść do lekko naoliwionego naczynia żaroodpornego, skropić trochę oleju na roladkach cielęcych i piec w temperaturze 180C przez 30-40min lub do końca. Sprawdzaj regularnie pod koniec gotowania, ponieważ nie chcesz gotować i hartować.SOS.Podczas gotowania wieprzowiny zrobić sos, dodać olej do patelni wraz z pokrojonymi grzybami. Gotować, aż grzyby będą rumiane i miękkie, dodać wino i wodę, dusić kilka minut, aby lekko zmniejszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Dodać bulion z kurczaka i wymieszać do rozpuszczenia, dodać gęstą podwójną śmietanę i mieszać, aż się dobrze połączy, dodać jasną śmietanę, doprawić pieprzem, na koniec dodać granulki sosu i wymieszać do zgęstnienia, podawać nad cielęciną.Marchew Rosti.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Podwójny KremPodwójny Krem
Jasny KremJasny Krem
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
10
Połączyć śmietanę, kminek i koperek w małej misce, przechowywać w lodówce aż potrzebne.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Połączyć marchew, jajko, białko jaja i mąkę w dużej misce, gotować łyżka wielkości rosties w naoliwionej patelni, aż rumiane z obu stron i gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
12
Spuścić na chłonnym papierze.Uwaga: mówię, że rozmiar łyżki do serwowania, jak chcesz, jest większy niż łyżka stołowa, powinny mieć dużą średnicę, ale dość płaską, dostaniesz pomysł ze zdjęcia.
13
Podawać ze śmietaną mixture.To
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
14
Podawać: albo ułożyć małe roladki na talerzu i zalać sosem lub pokroić w cienkie plasterki, jeśli użyłeś większych przegrzebków, takich jak ja,i ponownie zalać sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
15
Ułożyć sałatkę na blasze z marchewką i wymieszać ze śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa

Składniki

32 łyżki roztopionego masłaboczek, wysypki posiekaneboczek, wysypki posiekane4krewetki i żyłkimasło (extra)masło (extra)301 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.8 filiżanek miniaturowych pianek, podzielonych8 filiżanek miniaturowych pianek, podzielonych51 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejmarchew grubo Starta (ok. 600g masy)marchew grubo Starta (ok. 600g masy)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoinstant Chicken bouillon granulesinstant Chicken bouillon granules2Batoniki toffi Heathdo średniej wielkości białej lub żółtej cebuli, 1 pokrojonej na ćwiartki i 1 posiekanejdo średniej wielkości białej lub żółtej cebuli, 1 pokrojonej na ćwiartki i 1 posiekanej12 łyżeczki czosnku w proszkukoperek drobno posiekanykoperek drobno posiekany501 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegęsty krem podwójnygęsty krem podwójny1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino1łyżka czerwony ocet winnyjajko, lekko pobitejajko, lekko pobite1białko jaja, lekko ubitebiałko jaja, lekko ubite2smallsjaja, lekko ubite (może być tylko 1, moje miały niewielką wagę.)jaja, lekko ubite (może być tylko 1, moje miały niewielką wagę.)2Batoniki toffi Heathświeży rozmaryn, drobno posiekanyświeży rozmaryn, drobno posiekany4świeże liście szałwii, drobno posiekaneświeże liście szałwii, drobno posiekane3ząbki czosnku, rozgniecioneząbki czosnku, rozgniecione501 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejasny kremjasny krem10pieczarki pokrojone cienko (reszta pieczarek z 250g.)pieczarki pokrojone cienko (reszta pieczarek z 250g.)2501 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pieczarki, 1 szklanka drobno posiekanych pieczarek do farszu (Pozostałe pieczarki zostawiamy do sosu.)pieczarki, 1 szklanka drobno posiekanych pieczarek do farszu (Pozostałe pieczarki zostawiamy do sosu.)12 łyżeczki czosnku w proszku1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina4krewetki i żyłki1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaparmezanparmezan4krewetki i żyłki1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka pszenna, 50gmąka pszenna, 50g82 łyżki roztopionego masłaprosciutto (8 jeśli plastry są grube, 2 na przegrzebek, 16 jeśli cienkie, 4 na przegrzebek. Jeśli używam małych przegrzebków cielęcych robię 3)prosciutto (8 jeśli plastry są grube, 2 na przegrzebek, 16 jeśli cienkie, 4 na przegrzebek. Jeśli używam małych przegrzebków cielęcych robię 3)2szalotka drobno posiekanaszalotka drobno posiekana1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweśmietana (lekka jest dobra)śmietana (lekka jest dobra)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwefarsz ziołowy mix (używam szałwii paxo i cebuli.)farsz ziołowy mix (używam szałwii paxo i cebuli.)12 łyżeczki czosnku w proszkuliście tymiankuliście tymianku4largesprzegrzebki cielęce lub 12 małych przegrzebków cielęcychprzegrzebki cielęce lub 12 małych przegrzebków cielęcych1301 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.mielona cielęcinamielona cielęcina1Batoniki toffi HeathPietruszka drobno posiekana do dekoracjiPietruszka drobno posiekana do dekoracji1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekońcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 41001 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegorąca wodagorąca woda33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calabisto, Chicken instant gravy granules (używam marki bisto.)bisto, Chicken instant gravy granules (używam marki bisto.)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn