Nadziewane Polędwiczki Toskańskie
Nadziewane polędwiczki toskańskie to bezglutenowe i pierwotne przystawka. Ten przepis służy 10. Na 5,67 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 549 kalorii, 35g białka, oraz 43g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i zbierz sól, cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak Toskański, Toskania Cavatelli, oraz Sum Toskania dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podsmażyć cebulę w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu do miękkości.
Dodaj szpinak, sól, i pieprz, i smażyć 1 minutę lub aż szpinak zwiędnie.
Zdjąć z ognia i wymieszać z serem i suszonymi pomidorami.
Wytnij polędwicę wzdłuż środka, tnąc do dołu, ale nie przez dno.
Leżeć płasko, i łyżka szpinak mieszaniny dół centrum polędwicy. Złóż polędwicę nad mieszaniną i związać sznurkiem w odstępach 1-calowych. (Polędwica nie zamknie się całkowicie.) Chill 2 godziny, w razie potrzeby.
Miejsce, pocięte bokiem do góry, na stojaku w patelni do pieczenia. Przykryj odsłonięte wypełnienie paskiem z folii aluminiowej.
Piec w temperaturze 425 przez 50 minut lub do momentu włożenia termometru mięsnego do najgrubszej porcji polędwicy 145 (średnio Rzadki).
Odstawić na 10 minut przed krojeniem; w razie potrzeby udekorować.