Nadziewane polędwiczki wieprzowe z boczkiem i sosem jabłkowo-Rieslingowym

Nadziewane polędwiczki wieprzowe z boczkiem i sosem jabłkowo-Rieslingowym
Nadziewane polędwiczki wieprzowe z boczkiem i sosem jabłkowo-Rieslingowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 4,44 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 61g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 734 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz koszerną sól i pieprz, boczek, collard greens, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać jabłko granny smith, możesz śledzić to danie główne z Easy Apple Crisp z masłem orzechowym Granola + gratis granola jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Polędwiczki Wieprzowe Faszerowane Jabłkiem, Kotlety wieprzowe i sos jabłkowy: pieczone polędwiczki wieprzowe z jabłkami, oraz Polędwiczki Wieprzowe Nadziewane Rakami.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, rozgrzać oliwę z oliwek, aż mieni się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodać cebulę i gotować na umiarkowanym ogniu, aż półprzezroczyste, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Smażona Cebula Z Serem CheddarSmażona Cebula Z Serem Cheddar
3
Dodać kiełbasę i gotować, rozbijając go drewnianą łyżką, aż gotowane przez, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
4
Dodać jabłko, czosnek, tymianek i szałwia i gotować, aż jabłko po prostu zaczyna mięknąć, o 2 protokół. Wymieszać w zieleni collard i gotować, aż zwiędną, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
5
Przenieść mieszaninę do średniej miski i ostudzić do temperatury pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
6
Wymieszać z kozim serem i doprawić farszem solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Ser KoziSer Kozi
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
7
Rozpal grilla. Używając długiego, cienkiego noża i zaczynając od grubego końca, przeciąć kieszeń o szerokości 1 cala przez środek każdej polędwicy wieprzowej; użyj uchwytu drewnianej łyżki, aby w razie potrzeby poszerzyć kieszeń. Polędwiczki wieprzowe wypełnić farszem, szturchając je drewnianą łyżką. Polędwiczki doprawić solą i pieprzem, a paski boczku owinąć bezpiecznie wokół nich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki WieprzowePolędwiczki Wieprzowe
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
8
Grillować polędwiczki wieprzowe na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając cztery razy, aż zbrązowieje z każdej strony, o 25 protokół, lub temperatura wewnętrzna osiągnie 14
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki WieprzowePolędwiczki Wieprzowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
Polędwiczki wieprzowe przełożyć na deskę do krojenia, przykryć szczelnie folią i odstawić na 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki WieprzowePolędwiczki Wieprzowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
10
W średnim rondlu rozgrzać olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
11
Dodać czosnek i gotować na umiarkowanym ogniu, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
12
Dodać jabłko, cydr, Riesling, bulion z kurczaka, szałwia i tymianek i gotować na wolnym ogniu, aż jabłko zmięknie, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
RieslingRiesling
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
13
Zawartość rondla przenieść do blendera i puree, aż będzie gładka. Odcedzić sos z powrotem do rondla i gotować, aż pokryje tył łyżki, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
14
Pokrój polędwiczki wieprzowe w poprzek o grubości 1 cala i ułóż na talerzach. Łyżka SOS jabłkowo-Riesling wokół mięsa i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki WieprzowePolędwiczki Wieprzowe
RieslingRiesling
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to świetny wybór na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Sur de los Andes Malbec z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Sur de los Andes Malbec
Sur de los Andes Malbec
Soczysty Malbec o żywej kwasowości z nutami malin, jeżyn i śliwek utkanych z miękkimi taninami i pikantnym wykończeniem. Wszystkie winogrona są podwójnie sortowane po przybyciu do winnicy. Wszystkie fermentacje odbywają się naturalnie z rodzimymi drożdżami. Fermentacja trwa 20 dni z 2 dniami zimnej maceracji, w temperaturach między 24-27 stopni Celsjusza, aby osiągnąć największą złożoność. Następnie wino przechodzi 100% fermentację Malolaktyczną i jest starzone w starszych dębowych beczkach.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn