Nadziewane piersi kurczaka z karczochami, serem Feta, kaparami i czarnymi oliwkami
Nadziewane piersi z kurczaka z karczochami serca, ser Feta, kapary, i czarne oliwki może być tylko głównym daniem szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 518 kalorii, 30g białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 4,27 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz sos sałatkowy, oliwki, ser feta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 51%. Podobne przepisy to Nadziewane piersi z kurczaka z Karczochowymi Serkami i kozim serem, Makaron Angel Hair z kurczakiem, karczochami, pomidorami, kaparami, fetą i cytryną, oraz Serca rzymskie z serem Feta, czarnymi oliwkami i czerwoną cebulą.
Instrukcje
1
Połówki piersi kurczaka umieścić w plastikowej torbie na zamek błyskawiczny. Wstrząsnąć butelkę włoskiego dressingu i wlać do torby. Zamknąć worek i wstrząsnąć dokładnie płaszcz kurczaka z dressingiem; przechowywać w lodówce co najmniej 8 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Piersi Kurczaka
3 łyżki Doprawionej Bułki Tartej, Podzielone
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Gruby Czerwony Cukier
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmarować naczynie do pieczenia oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)