Nadziewane pieczone pasty czosnkowe i ser pleśniowy hamburgery
Nadziewane pieczone pasty czosnkowe i ser pleśniowy hamburgery mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.11 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 64G białka, 83g tłuszczu, oraz w sumie 1379 kalorii. Sprawdza się jako drogie danie główne. Mieszanka oliwy z oliwek, chrupiący chleb, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest super. Spróbuj Pieczone figi faszerowane serem błękitnym i orzechami, Pieczony kalafior z serem pleśniowym, czosnkiem i granatem, oraz Ziemniaki pieczone w czosnku z serem pleśniowym i boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill. W misce wymieszać mięso. Uformuj 4 (3-uncjowe paszteciki) za pomocą miarki. Zepchnij je i zrób małe wgłębienia w środku, aby utrzymać smaki.
Umieścić łyżeczkę pasty czosnkowej w środku każdego patty i dodać trochę kawałek sera pleśniowego schowany prawo na szczycie pasty czosnkowej.
Dodaj dobry twist czarnego pieprzu. Weź kolejną 3 uncję miarki mięsa, sprawiają, że płasko w dłoni i umieścić prawo na drugiej połowie.
Weź palce i po prostu uszczelnić 2 paszteciki i przechowywać w lodówce, aż będziesz gotowy do grillowania.
W międzyczasie: podziel kawałki chleba i wyciągnij część miękkiego środka, aby zrobić dziurę dla hamburgera.
Ułożyć chleb na grillu do tostów.
Umieść hamburgera w chlebie i top z ulubionych przypraw.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Podgrzać żaroodporny rondel na płycie kuchennej. Gdy jest gorąco, dodać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia. Następnie dodajemy goździki i doprawiamy solą i pieprzem.
Niech goździki zaczną karmelizować, a następnie umieść patelnię w nagrzanym piekarniku.
Pieczemy goździki w piekarniku przez około 30 minut lub do momentu aż będą ładnie rumiane. (Uruchomienie czosnku na piecu pozwoli zaoszczędzić co najmniej 20 minut czasu pieczenia).
Gdy jest wystarczająco chłodny, aby łatwo się nim zająć, Wrzuć prażony czosnek do małej miseczki, rozgnieć widelcem i dodaj olej z patelni, aż powstanie pasta. Przechowywać, szczelnie przykryty,w lodówce, do 1 tygodnia.