Nadziewane pieczone pasty czosnkowe i ser pleśniowy hamburgery

Nadziewane pieczone pasty czosnkowe i ser pleśniowy hamburgery
Nadziewane pieczone pasty czosnkowe i ser pleśniowy hamburgery mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.11 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 64G białka, 83g tłuszczu, oraz w sumie 1379 kalorii. Sprawdza się jako drogie danie główne. Mieszanka oliwy z oliwek, chrupiący chleb, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest super. Spróbuj Pieczone figi faszerowane serem błękitnym i orzechami, Pieczony kalafior z serem pleśniowym, czosnkiem i granatem, oraz Ziemniaki pieczone w czosnku z serem pleśniowym i boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill. W misce wymieszać mięso. Uformuj 4 (3-uncjowe paszteciki) za pomocą miarki. Zepchnij je i zrób małe wgłębienia w środku, aby utrzymać smaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Umieścić łyżeczkę pasty czosnkowej w środku każdego patty i dodać trochę kawałek sera pleśniowego schowany prawo na szczycie pasty czosnkowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
3
Dodaj dobry twist czarnego pieprzu. Weź kolejną 3 uncję miarki mięsa, sprawiają, że płasko w dłoni i umieścić prawo na drugiej połowie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Weź palce i po prostu uszczelnić 2 paszteciki i przechowywać w lodówce, aż będziesz gotowy do grillowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
W międzyczasie: podziel kawałki chleba i wyciągnij część miękkiego środka, aby zrobić dziurę dla hamburgera.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
6
Ułożyć chleb na grillu do tostów.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Umieść hamburgera w chlebie i top z ulubionych przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
8
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
9
Podgrzać żaroodporny rondel na płycie kuchennej. Gdy jest gorąco, dodać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia. Następnie dodajemy goździki i doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
10
Niech goździki zaczną karmelizować, a następnie umieść patelnię w nagrzanym piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
11
Pieczemy goździki w piekarniku przez około 30 minut lub do momentu aż będą ładnie rumiane. (Uruchomienie czosnku na piecu pozwoli zaoszczędzić co najmniej 20 minut czasu pieczenia).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
12
Ochłoń.
13
Gdy jest wystarczająco chłodny, aby łatwo się nim zająć, Wrzuć prażony czosnek do małej miseczki, rozgnieć widelcem i dodaj olej z patelni, aż powstanie pasta. Przechowywać, szczelnie przykryty,w lodówce, do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu DelikatesowegoCienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia52
Magazyn