Nadziewane pieczarki Andie

Nadziewane pieczarki Andie
Nadziewane grzyby Andie mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.38 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 259 kalorii. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 58 powiedziało, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka papryki, bułki tartej, margaryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zaktualizowane kubki sałatkowe Waldorf z książki kucharskiej Andie Mitchell, Pieczarki Faszerowane, oraz Pieczarki Faszerowane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Umieść mieloną wołowinę na dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Odcedzić, pokruszyć i odstawić.
4
W średnim rondlu na średnim ogniu roztopić margarynę i wymieszać z łodygami grzybów, zieloną papryką, czosnkiem, pietruszką i bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
5
W dużej misce wymieszaj mieloną wołowinę, mieszankę łodyg grzybów, suchą bułkę tartą, miękką bułkę tartą i ser Cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Na dużą patelnię do pieczenia umieścić nakrętki grzybowe do góry nogami. Obficie napełnić każdą nakrętkę mieszaniną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
7
Piec w nagrzanym piekarniku 15 do 20 minut, lub aż nadzienie będzie złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia11
Magazyn