Nadziewane grzyby Andie mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.38 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 259 kalorii. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 58 powiedziało, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka papryki, bułki tartej, margaryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zaktualizowane kubki sałatkowe Waldorf z książki kucharskiej Andie Mitchell, Pieczarki Faszerowane, oraz Pieczarki Faszerowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)
2
Umieść mieloną wołowinę na dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Bez Pestek I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
3
Odcedzić, pokruszyć i odstawić.
4
W średnim rondlu na średnim ogniu roztopić margarynę i wymieszać z łodygami grzybów, zieloną papryką, czosnkiem, pietruszką i bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
¼ Czubatej Szklanki Mąki
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
żółta Cebula, Pokrojona W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana
5
W dużej misce wymieszaj mieloną wołowinę, mieszankę łodyg grzybów, suchą bułkę tartą, miękką bułkę tartą i ser Cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
Pomidory Rzymskie, Bez Pestek I Pokrojone W Drobną Kostkę
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
6
Na dużą patelnię do pieczenia umieścić nakrętki grzybowe do góry nogami. Obficie napełnić każdą nakrętkę mieszaniną.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
7
Piec w nagrzanym piekarniku 15 do 20 minut, lub aż nadzienie będzie złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)