Nadziewane Pepperoncinis

Nadziewane Pepperoncinis
Nadziewane Pepperoncinis wymaga około 45 minut od początku do końca. Za $1.14 za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 25. Jedna porcja zawiera 172 kalorii, 14g białka, oraz 11g tłuszczu. Przynosi ci smak domu. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pepperoncini, pepperoni, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Z łyżką wynik 50%, to danie jest dobre. Spróbuj Faszerowany piknik: pomidory faszerowane Tunanem i karczochami, czerwona papryka, cukinia faszerowana Fetanem i ciecierzycą, jabłka Macintosh faszerowane orzechami i brązowym cukrem, Dobry kucharz Nadziewane Burger wyzwanie: kukurydza i Monterey Jack Nadziewane krewetki hamburgery, oraz Grillowany faszerowany stek z flanki w stylu Muffuletta (nadziewany Salumi, Provolone i sałatką z oliwek) dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W robocie kuchennym połącz pierwsze dziewięć składników; przykryj i przetwarzaj, aż drobno posiekasz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Odetnij koniec łodygi każdego pepperoncini; usuń nasiona. Fajka lub nadziewanie pepperoncinis mieszanką serów. Zanurz odsłonięty koniec w dodatkowym parmezanie. Przykryj i wstaw do lodówki do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe PlasterkiSłodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia5
Magazyn