Nadziewane Pepperoncinis
Nadziewane Pepperoncinis wymaga około 45 minut od początku do końca. Za $1.14 za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 25. Jedna porcja zawiera 172 kalorii, 14g białka, oraz 11g tłuszczu. Przynosi ci smak domu. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pepperoncini, pepperoni, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Z łyżką wynik 50%, to danie jest dobre. Spróbuj Faszerowany piknik: pomidory faszerowane Tunanem i karczochami, czerwona papryka, cukinia faszerowana Fetanem i ciecierzycą, jabłka Macintosh faszerowane orzechami i brązowym cukrem, Dobry kucharz Nadziewane Burger wyzwanie: kukurydza i Monterey Jack Nadziewane krewetki hamburgery, oraz Grillowany faszerowany stek z flanki w stylu Muffuletta (nadziewany Salumi, Provolone i sałatką z oliwek) dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W robocie kuchennym połącz pierwsze dziewięć składników; przykryj i przetwarzaj, aż drobno posiekasz.
Odetnij koniec łodygi każdego pepperoncini; usuń nasiona. Fajka lub nadziewanie pepperoncinis mieszanką serów. Zanurz odsłonięty koniec w dodatkowym parmezanie. Przykryj i wstaw do lodówki do podania.