Nadziewane Młode Cukinie
Nadziewane młoda cukinia może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 292 kalorie. 12 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz roma pomidory, jajko, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Piknik nadziewany: pomidory nadziewane Tunanem i karczochem, czerwona papryka, Fetan i ciecierzyca nadziewane cukinią, orzechy i brązowy cukier nadziewane jabłka Macintosh, Cukinia Nadziewana: Cukinia Ripieni, oraz Egg Foo Young.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzać piekarnik do 425 stopni F.
Połowę 4 małej cukinii wzdłuż i zgarnij nasiona i miękki środek miąższu łyżką, aby wytworzyć zestaw płytkich muszli do przechowywania farszu. Zarezerwować środek ciała. Ułóż małe łuski w naczyniu do pieczenia.
Skropić odrobiną oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Zarezerwowany miąższ cukinii posiekać i odstawić na bok.
Podgrzać pozostałą oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia na patelni na średnim ogniu i podsmażyć grzyby, cebulę i czosnek przez 5 protokół.
Dodać zarezerwowaną cukinię i pomidory, doprawić solą i pieprzem, do smaku i podgrzewać przez 1 minutę, a następnie zdjąć z ognia.
Podczas gdy warzywa gotować, tostować chleb w tosterze, a następnie rozprowadzić obficie z masłem i rozerwać na kawałki.
Dodać chleb do robota kuchennego wraz z pietruszką i estragonem lub bazylią i pulsować w okruchy ziół.
Złożyć okruchy ziół do warzyw wraz z 1/2 szklanki parmezanu i jajko. Cukinię nadziewamy do skorupek i pieczemy 15 minut.
Wyjąć z piekarnika, posypać szczyty z pozostałym serem i dusić na 2 do 3 protokół do brązowego.