Nadziewane Manicotti może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 7 i kosztuje 2,37 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 437 kalorii, 25g białka, oraz 26g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 40 minut. Mieszanka parmezanu, manicotti, ząbków czosnku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Nadziewane Manicotti, Manicotti Nadziewane Szynką, oraz Manicotti Nadziewane Kiełbasą dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W dużym rondlu podsmaż cebulę i zieloną paprykę na oliwie z oliwek do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej. Dodaj wszystkie pozostałe składniki sosu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1 godzinę, od czasu do czasu mieszając. Odkryć, gotować na wolnym ogniu 10-15 minut dłużej lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
3
W międzyczasie w przypadku manicotti gotuj wołowinę i cebulę na patelni, aż mięso przestanie być różowe.