Nadziewane Kwiaty Squasha
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Nadziewane Squash Blossoms spróbować. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sera cheddar, mąka, mielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 6 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 23 minuty. Z łyżeczką wynik 18%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Nadziewane Kwiaty Squasha, Nadziewane kwiaty squasha z bazylią, oraz Kwiaty squasha Nadziewane ricottą dla podobnych receptur.
Instrukcje
3 pierwsze składniki wymieszać. Łyżka do squasha blossoms; delikatnie naciśnij blossoms razem, aby zamknąć nadzienie.
Płaszcz kwitnie lekko mąką. Zanurz w jajku, a następnie w okruchach krakersów, obracając każdą aż do równomiernego pokrycia.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Dodać 6 kwiatów; gotować 2 min. albo aż do złotego brązu.
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Powtórz z pozostałymi kwiatami.