Nadziewane Klopsy
Nadziewane klopsy to bezmleczne i דל פחמימות,zne danie główne. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 410 kalorii, 25g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz krakersy z solą, czosnek, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Nadziewane Klopsy, Nadziewane Klopsy, oraz Nadziewane Klopsy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Gotować i mieszać cebulę na patelni na średnim ogniu 3 do 5 min. lub do chrupkiego-Delikatnego; przenieść do średniej miski. Super.
Dodaj kolejne 5 składników; naciśnij pół do prostokąta 10x6-cala na dnie naczynia do pieczenia 13x9-cala. Na wierzchu szpinak, jajka i marchew; przykryć pozostałą mieszaniną mięsa. Uszczypnij krawędzie, aby je uszczelnić. Top z boczkiem.
Piec 55 min. lub do czasu zakończenia (160F).
Odstawić 10 min. przed wyjęciem klopsa z naczynia i krojenie do podania.