Nadziewane Czekoladą Francuskie Tosty Brunch Piec

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Nadziewane czekoladą francuskie tosty brunch Piec spróbować. Jedna porcja zawiera 399 kalorii, 15g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ekstraktu migdałowego, migdały plantatorów, tub philadelphia czekoladowy krem ser rozprzestrzeniania, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zdrowe Nadziewane Maliny Francuskie Tosty Piec, Cherry Chocolate French Tost Bake, oraz Tosty Francuskie Nadziewane Czekoladą.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
6 kromek chleba posmarować serem śmietankowym; przykryć pozostałymi kromkami chleba. Lekko przycisnąć krawędzie razem do uszczelnienia.
Ubić jajka, mleko i ekstrakt w 13x9-calowym naczyniu do wymieszania. Zanurz obie strony kanapek w mieszaninie jaj, a następnie ułóż w tym samym naczyniu, układając w stosy, aby pasowały. Przechowywać w lodówce 30 min.
Umieścić kanapki w jednej warstwie na blasze natryskiwane sprayem do gotowania, pozwalając nadmiar mieszaniny jaj kapać z powrotem do naczynia przed umieszczeniem kanapki na blasze do pieczenia. Wyrzucić pozostałą mieszaninę jaj.
Piec 18 do 20 min. lub aż kanapki będą dmuchane i złociste, obracając się po 10 minutach.
Podawać posypane syropem i orzechami.