Nadziewane burgery z grilla
Zapomnij o jedzeniu na mieście lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy masz ochotę na grillowane jedzenie. Spróbuj zrobić w domu nadziewane burgery z grilla. Ten przepis jest dla 4 osób. Za 1,11 USD za porcję ten przepis pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 291 kalorii , 12 g białka i 8 g tłuszczu . Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z Taste of Home wymaga papryki, sera, pomidora i zielonej cebuli. Będzie hitem na imprezie z okazji Dnia Ojca . Tylko kilka osób naprawdę polubiło ten przystawkę. Od przygotowania do podania na talerzu ten przepis zajmuje około 30 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 51% , co jest solidne. Przepis na burgery z indyka faszerowanego serem Chavrie , burgery z czarnej fasoli faszerowanej serem chipotle i kremem z awokado oraz burgery faszerowane serem feta jest bardzo podobny.
Instrukcje
Uformuj osiem kotletów z wołowiny. W dużej misce wymieszaj ser, zieloną paprykę, pomidora, pieczarki i cebulę. Na połowę kotletów nałóż mieszankę warzywną. Przykryj pozostałymi kotletami i mocno dociśnij brzegi, aby je uszczelnić.
Grillować pod przykryciem na średnim ogniu lub piec w odległości 10 cm od ognia przez 3 minuty z każdej strony.
Posmaruj sosem barbecue i posyp cukrem. Grilluj pod przykryciem lub opiekaj przez 5-6 minut z każdej strony lub do momentu, aż termometr wskaże 160°, a soki będą klarowne, od czasu do czasu polewając.