Nadzienie Z Musem Z Mlecznej Czekolady

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj musu z mlecznej czekolady. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 43 kalorie, 0g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, wodę, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Ciasto z nadzieniem z musu czekoladowego, Nadzienie Z Musem Z Ciemnej Czekolady, oraz Budyń Czekoladowy Tofu/Mus / Ciasto Nadzienie dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, posypać żelatynę nad wodą i odstawić, aż zmięknie.
W międzyczasie, w średniej misce, za pomocą ręcznego miksera elektrycznego, ubij śmietanę, aż delikatnie ubijesz. Przechowywać w lodówce do schłodzenia, o 10 protokół.
W małej, bezpiecznej w kuchence mikrofalowej misce, podgrzewaj likier kawowy o dużej mocy, aż będzie gorący, około 45 sekund. Wymieszać zmiękczoną żelatynę do rozpuszczenia.
W innej średniej misce, ubić żółtka z cukrem i solą z dużą prędkością, aż blednie i zgęstnieje, o 5 protokół. Ubijając żółtka, ubić w płynie kawowo-żelatynowym; zeskrobać bok i dno miski. Ubić w roztopionej czekoladzie. Używając gumowej szpatułki, złóż bitą śmietanę w 2 dodatkach. Zeskrobać mus do miski, przykryć folią i przechowywać w lodówce do firmy, co najmniej 4 godziny lub na noc.