Nadzienie z chleba kukurydzianego z chorizo i chili

Nadzienie z chleba kukurydzianego z chorizo i chili
Nadziewanie chleba kukurydzianego z chorizo i chili zajmuje od początku do końca około 45 minut. Za 1,11 dolara za porcję otrzymasz przystawkę dla 6 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka, 14 g tłuszczu i łącznie 181 kalorii. 21 osób przygotowało ten przepis i zrobi go ponownie. Będzie hitem na Twoim przyjęciu z okazji Święta Dziękczynienia. Kilku osobom naprawdę smakowało to południowe danie. Jest dostarczany przez Allrecipes. Mieszanka liści kolendry, kiełbasy chorizo, farszu z chleba kukurydzianego i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 31%. Wynik ten nie jest zbyt doskonały. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Nadzienie z chleba kukurydzianego Masa z chili, Nadzienie z chleba kukurydzianego Chorizo oraz Nadzienie z chorizo i chleba kukurydzianego.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Pepperidge Farm® Nadzienie Do Chleba KukurydzianegoOpakowanie Pepperidge Farm® Nadzienie Do Chleba Kukurydzianego
2
Podgrzej masło w rondlu o pojemności 4 litrów na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dodaj cebulę i seler i smaż, aż warzywa będą miękkie i chrupiące, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Zdejmij rondelek z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Do rondla dodać bulion, farsz, kiełbasę, chilli i kolendrę i lekko wymieszać. Wlać mieszaninę farszu do natłuszczonej 2-litrowej formy żaroodpornej. Przykryj zapiekankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
6
Piec przez 30 minut lub do momentu, aż mieszanina nadzienia będzie gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Południe w menu? Spróbuj połączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci połączyć wino z południowymi potrawami. Przyjazny dla żywności riesling lub białe wino musujące będzie pasować do wielu smażonych potraw, a zinfandel świetnie komponuje się z daniami z grilla. Viva Diva Moscato Colada z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Viva Diva Moscato Colada
Viva Diva Moscato Colada
Słodkie wino Moscato wzbogacone naturalnym aromatem kokosa i ananasa. Kolor jasnopomarańczowy. Owocowy, typowy dla kokosa i ananasa z lekką nutą Moscato. Doskonałe jako aperitif lub jako dodatek do koktajli.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn