Nadzienie piecowe z jabłkami i orzechami pekan

Nadzienie piecowe z jabłkami i orzechami pekan
Nadzienie piecowe z jabłkami i orzechami pekan może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 169 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pieca top farsz mix, donice pekan, jabłka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Farsz do kiełbas kukurydzianych z jabłkami i orzechami pekan, Farsz do chleba kukurydzianego z jabłkami i orzechami pekan, oraz Piece Nadziewane Klopsikami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj mieszankę farszu zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, zastępując sok pomarańczowy wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2
Pozostałe składniki wymieszać; przykryć.
3
Odstawić 5 min.
4
Puch z widelcem.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn