Nadzienie Żurawinowo-Jabłkowe

Nadzienie Żurawinowo-Jabłkowe
Nadzienie z żurawiną i jabłkami może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 727 kalorii. Ten przepis służy 5. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka jabłek, masło, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest dobre. Spróbuj Łatwe Domowe Nadzienie Na Szarlotkę, Nadzienie Z Szarlotką Żurawinową, oraz Szarlotki Cynamonowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Obrać 12 dużych jabłek (ok.), i pokroić w kliny; wymieszać z 1 1/2 szklanki cukru i 1/3 szklanki mąki uniwersalnej. Roztopić 1/2 masło puchar w dużej patelni na średnim ogniu; dodać mieszaninę jabłek na patelni, i smażyć 10 do 15 minut lub aż jabłka będą miękkie. Wymieszać 1 szklankę słodzonej suszonej żurawiny; zdjąć z ognia i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina Suszona Słodzonażurawina Suszona Słodzona
1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia3
Magazyn