Młode ziemniaki z Fondue z trzema serami mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 115 kalorii. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz serek śmietankowy, oliwę z oliwek, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Fingerling ziemniaki i Fondue z kozim serem, Farmhouse Cheddar i Irish Stout Fondue z młodymi ziemniakami, oraz Serious Cheese: Super Bowl beer and Cheese Fondue dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w ciężkim średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodaj cebulę; smażyć do miękkości, o 4 protokół. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
3
Dodaj śmietanę, serek śmietankowy, parmezan i Gruyère.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Parmezan
Gruyere
Krem
4
Trzepaczka do gładkiej, o 3 protokół. Wymieszać z gałką muszkatołową. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Gałka Muszkatołowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
5
Zdjąć z ognia.
6
Połączyć ziemniaki, 6 szklanek wody i soli w dużym rondlu. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować, aż ziemniaki będą po prostu miękkie po przekłuciu szaszłykiem, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Szaszłyki
7
Drenaż.
8
Przenieść ziemniaki do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
9
Dodać oliwę z oliwek i natkę pietruszki; wrzucić do herbu. Doprawić do smaku solą i pieprzem. (Fondue i ziemniaki można przygotować 1 dzień wcześniej. Przykryć oddzielnie i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Oliwa Z Oliwek
Ziemniak
Pietruszka-nać
10
Ubijać fondue 5 minut na średnim ogniu, aż stopi się i będzie gładka. Ziemniaki podgrzać w piekarniku 350 ° F 10 minut.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Piekarnik
11
Umieść ziemniaki na półmisku. Włócznia z szpikulcem.