Mój Najlepszy Mostek Wołowy
Przepis mój najlepszy mostek wołowy jest gotowy w około 14 godzin i 5 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i przyjazne dla fodmap opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. To danie główne ma 555 kalorii, 63g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $4.17 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać sos sojowy, sok z cytryny, serek śmietankowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Mostek wołowy BBQ, Mostek Wołowy Rub # 1, oraz Mostek wołowy BBQ.
Instrukcje
Umieść mostek w pojemniku ze stali nierdzewnej lub szkła. W małej misce wymieszać bulion sos sojowy, sok z cytryny i płynny dym; wlać mostek.
Umieścić w lodówce i marynować na noc.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Wyjąć mostek z marynaty i umieścić w naczyniu do pieczenia 9x13 cali.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 6 godzin lub do miękkości.
Do sosu, w małej misce połączyć zmiękczony Serek i chrzan.
Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel
Mostek wołowy świetnie komponuje się z Shirazem, Tempranillo i Zinfandelem. Wszystkie te czerwone wina mogą obsłużyć mięsisty, dymny smak mostku. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to Tournon Mathilda Shiraz. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
![Tournon Mathilda Shiraz]()
Tournon Mathilda Shiraz
Genialny, ciemny rubinowy kolor. Nos: głęboki z czarnymi owocami i aromatami pieprzu.Giętkie i chciwe podniebienie z jedwabistymi i eleganckimi taninami. Porady sommeliera: szynka, boczek, duszona wołowina.