My Favorite New England Clam Chowder (White chowder)

My Favorite New England Clam Chowder (White chowder)
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać mój ulubiony New England Clam Chowder (biały chowder) spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.06 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 622 kalorie. Jeśli masz mleko, liście tymianku, mleko odparowane i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 46%. Spróbuj Ulubiony Garnek Z New England Clam Chowder w 30 minut, New England Clam Chowder, oraz New England Clam Chowder dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Małże można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Trentadue La Storia Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn