Musztarda z wędzonym indykiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj ziół musztardowych z wędzonym indykiem. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 379 kalorii, 38g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 3,38 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 61% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, indycze Wing drumettes, gałązki tymianku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Wędzony Pstrąg Z Zielenią Musztardową, Collard Greens with Smoked Turkey Wings, oraz Smażone warzywa, wędzony indyk i Provolone Panini.
Instrukcje
Trim wynika z zieleni musztardy. Grubo posiekać liście.
Połącz zielenie, wodę i pozostałe składniki w dużej garnuszku; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 45 minut lub do miękkości.
Usuń gałązki tymianku, skrzydełka indyka i liść laurowy.