Musztarda smażona z pancettą
Sauteed musztarda z Pancetta może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 103 kalorie. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, oliwę z oliwek, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Frittata z musztardą, Pancettanem i ziemniakami, Duszona Musztarda Z Pancettanem I Cytryną, oraz Prosta Musztarda Smażona dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj pancetta i saute, aż chrupiące.
Przełożyć na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem.
Dodaj pozostałe 1 łyżka oleju na patelni wraz z czosnkiem i szalotki i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną i złoty kolor. Napełnij patelnię zielenią musztardową (tyle, ile będzie pasować), posypać obficie solą i pieprzem i kontynuować gotowanie, aż zwiędną, zaledwie kilka minut. Gdy zielenina gotuje, dodaj pozostałe warzywa, skórkę z cytryny i sok na patelnię, gotując, aż warzywa całkowicie zwiędną.
Zdjąć z ognia, przenieść na ciepły półmisek i top z chrupiącą pancettą.