Musztarda i estragon duszona jagnięcina

Musztarda i estragon duszona jagnięcina
Musztarda i estragon duszona jagnięcina jest bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 18g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 2,64 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz małe marchewki, musztardę, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Patelnia kotlety jagnięce i cebula Cipollini z sosem estragon miód musztarda, Fall-Apart jagnięce golonki duszone z musztardą i miętą, oraz Duszony Estragon Z Kurczaka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki w średniej misce; dodaj jagnięcinę, podrzucając do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać mieszaninę jagnięciny, i smażyć 4 protokół lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
4
Dodaj cebulę i marchew; smażyć przez 4 protokół. Wymieszać z bulionem i winem. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 7 minut lub aż marchewki są chrupiące-przetargu. Wymieszać z Dijon i estragonem. Zwiększyć ciepło do średniej wysokości; gotować, odkryte, 2 minuty lub aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
EstragonEstragon
MarchewMarchew
CebulaCebula
BulionBulion
WinoWino
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn