Musztarda Duszona Wołowina
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać musztarda duszona wołowina spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.85 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 63g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 722 kalorie. 144 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mostek, musztardę dijon, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Musztarda Duszona, Duszone Marchewki Musztardowe, oraz Musztarda Duszona dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pocierać mostek Całym z musztardą i tymiankiem, owinąć w folię i przechowywać w lodówce przez dwie godziny na noc.
Wołowinę obficie doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzać oliwę na średnim ogniu w holenderskim piekarniku. Gdy olej mieni się, brąz mięso ze wszystkich stron: powinno to potrwać około 12 minut.
Odstawić mięso i dodać cebulę na patelnię. Może być konieczne dodanie dodatkowej łyżki oliwy z oliwek, jeśli patelnia jest zbyt sucha. Sauté tylko do lekko zmiękczona, o 1 minuta. Deglaze z koniakiem, skrobanie wszystkie brązowe kawałki z dna patelni.
Włóż mostek z powrotem do garnka, wraz z czerwonym winem i bulionem wołowym. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć do gotować. Przykryć garnek i gotować na wolnym ogniu przez 3 godziny.
Po 3 godzinach odstawić mięso na bok, aby odpocząć. Gotować płyn w holenderskim piekarniku energicznie, aż 4 szklanki pozostaje. Wyjąć ząbki czosnku i wycisnąć zawartość z powrotem na patelnię.
Wlać płyn, cebulę i czosnek do robota kuchennego.
Mash razem masło i mąkę, aż dobrze połączone, i dodać wraz z dwoma musztardami do robota kuchennego. Whiz until smooth.
Odetnij sznurek od mostka i pokrój w cienkie plasterki.
Podawać z sosem musztardowym.