Musztarda Duszona Wołowina

Musztarda Duszona Wołowina
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać musztarda duszona wołowina spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.85 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 63g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 722 kalorie. 144 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mostek, musztardę dijon, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Musztarda Duszona, Duszone Marchewki Musztardowe, oraz Musztarda Duszona dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pocierać mostek Całym z musztardą i tymiankiem, owinąć w folię i przechowywać w lodówce przez dwie godziny na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2
Wołowinę obficie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Rozgrzać oliwę na średnim ogniu w holenderskim piekarniku. Gdy olej mieni się, brąz mięso ze wszystkich stron: powinno to potrwać około 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
4
Odstawić mięso i dodać cebulę na patelnię. Może być konieczne dodanie dodatkowej łyżki oliwy z oliwek, jeśli patelnia jest zbyt sucha. Sauté tylko do lekko zmiękczona, o 1 minuta. Deglaze z koniakiem, skrobanie wszystkie brązowe kawałki z dna patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
KoniakKoniak
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Włóż mostek z powrotem do garnka, wraz z czerwonym winem i bulionem wołowym. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć do gotować. Przykryć garnek i gotować na wolnym ogniu przez 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Po 3 godzinach odstawić mięso na bok, aby odpocząć. Gotować płyn w holenderskim piekarniku energicznie, aż 4 szklanki pozostaje. Wyjąć ząbki czosnku i wycisnąć zawartość z powrotem na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Wlać płyn, cebulę i czosnek do robota kuchennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
8
Mash razem masło i mąkę, aż dobrze połączone, i dodać wraz z dwoma musztardami do robota kuchennego. Whiz until smooth.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
9
Odetnij sznurek od mostka i pokrój w cienkie plasterki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
10
Podawać z sosem musztardowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Magazyn