Muszle Nadziewane Ratatouille

Muszle Nadziewane Ratatouille
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj nadziewanych Ratatouille muszli. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.99 za porcję. Jedna porcja zawiera 323 kalorie, 14g białka, oraz 16G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka oliwy z oliwek, bakłażan, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Capsicum nadziewane Ratatouille, Ratatouille faszerowane Jack-O-Peppers, oraz Siodło jagnięce nadziewane ratatouille dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spray 11x7-calowy (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z nieprzywierającym sprayem do gotowania. Ugotować skorupki makaronu do pożądanej doneness zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Odcedzić; przykryć, aby utrzymać ciepło.
3
Tymczasem rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu, aż będzie gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać paprykę i cebulę stir-fry, i czosnek; gotować i mieszać 2 do 3 protokół lub do crisp-tender.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
5
Dodaj bakłażana i cukinię; gotować i mieszać 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
CukiniaCukinia
6
Pomidory wymieszać z oliwą pomidorową, oliwkami i 1/4 szklanki sosu do makaronu. Gotować do całkowitego ogrzania, często mieszając. Wymieszać w 1/2 szklanki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
PomidorPomidor
SerSer
OliwkiOliwki
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
7
Napełnij każdą ugotowaną skorupę makaronu około 1/4 szklanki mieszanki warzywnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
WarzywaWarzywa
8
Umieścić w rozpylonym naczyniu do pieczenia. Łyżka pozostałego sosu makaronowego na muszlach. Przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
9
Piec 30 minut. Odsłonić naczynie do pieczenia; posypać pozostałym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
10
Piec odkryte 5 do 10 minut dłużej lub aż bąbelki i ser topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn