Muszle Nadziewane Ratatouille
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj nadziewanych Ratatouille muszli. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.99 za porcję. Jedna porcja zawiera 323 kalorie, 14g białka, oraz 16G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka oliwy z oliwek, bakłażan, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Capsicum nadziewane Ratatouille, Ratatouille faszerowane Jack-O-Peppers, oraz Siodło jagnięce nadziewane ratatouille dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spray 11x7-calowy (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z nieprzywierającym sprayem do gotowania. Ugotować skorupki makaronu do pożądanej doneness zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Odcedzić; przykryć, aby utrzymać ciepło.
Tymczasem rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu, aż będzie gorąca.
Dodać paprykę i cebulę stir-fry, i czosnek; gotować i mieszać 2 do 3 protokół lub do crisp-tender.
Dodaj bakłażana i cukinię; gotować i mieszać 3 protokół.
Pomidory wymieszać z oliwą pomidorową, oliwkami i 1/4 szklanki sosu do makaronu. Gotować do całkowitego ogrzania, często mieszając. Wymieszać w 1/2 szklanki sera.
Napełnij każdą ugotowaną skorupę makaronu około 1/4 szklanki mieszanki warzywnej.
Umieścić w rozpylonym naczyniu do pieczenia. Łyżka pozostałego sosu makaronowego na muszlach. Przykryć folią.
Piec 30 minut. Odsłonić naczynie do pieczenia; posypać pozostałym serem.
Piec odkryte 5 do 10 minut dłużej lub aż bąbelki i ser topi.