Muszle makaronu z grzybami Portobello i szparagami w sosie Boursin
Skorupki makaronu z grzybami Portobello i szparagami w sosie Boursin mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.08 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 389 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka szparagów, papryki, sera boursin, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Muszle makaronu z grzybami Portabella i sosem Boursin, Muszle Makaronu Dla Dzieci Ze Szparagami I Sosem Marinara, oraz Nadziewane muszle z ricottą, szpinakiem i grzybami Portobello.
Instrukcje
1
Na dużej patelni na średnim ogniu, roztopić masło i podgrzać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Pokrój czapki grzybowe na pół i pokrój 1/4 cala grubości. Gotować grzyby na patelni 8 protokół, lub do miękkości i lekko rumiane. Doprawić solą. Wymieszać z rosołem z kurczaka i serem Boursin. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, stale mieszając, aż do dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Boursin
Rosół Z Kurczaka
Grzyby
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
4
Dodać makaron i gotować przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Makaronu
5
Umieść szparagi w garnku i kontynuuj gotowanie 5 minut, aż makaron będzie al dente, a szparagi będą miękkie; odcedzić. Wymieszać z sosem grzybowym do podania.