Muszle Jumbo Nadziewane Szynką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj nadziewanych szynką muszli Jumbo. Jedna porcja tego dania zawiera około 16G białka, 7G tłuszczu i w sumie 171 kalorii. Ten przepis służy 8. Za 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka oleju canolan, papryki, mąki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest dobre. Podobne przepisy obejmują Muszle Jumbo Nadziewane Tuńczykiem, Sałatka Z Tuńczyka Nadziewane Muszle Jumbo, oraz Ser i szpinak Nadziewane Jumbo muszle.
Instrukcje
Gotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. W międzyczasie w małym rondelku wymieszaj mąkę i mleko na gładką masę. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Na dużej patelni nieprzywierającej podsmaż grzyby, cebulę i zieloną paprykę na oleju do miękkości. Zmniejsz ogień; dodaj szynkę, 1/2 szklanki szwajcarskiego sera i parmezanu. Gotuj i mieszaj, aż ser się rozpuści.
Zdjąć z ognia. Dodaj 1/2 szklanki zarezerwowanego sosu.
Odcedź makaron; faszeruj każdą skorupkę około 3 łyżkami zgłoszenia.
Miejsce w 13. x 9-w. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania. Na wierzch z pozostałym sosem. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 30 minut lub do podgrzania.
Posyp pietruszką, papryką i pozostałym szwajcarskim serem.