Mushroom, sherry & grain mustard sauce
Mushroom, sherry & grain mustard sauce to bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie napój. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.25 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 168 kalorii. Jeśli masz brązowy bulion z kurczaka, sherry, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 144 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 55%. Podobne przepisy to Kurczak W Sosie Śmietanowo-Sherry Musztardowym, Stek w kostce z sosem Pieczarkowo-Sherry, oraz Stek w kostce z sosem Pieczarkowo-Sherry dla dwojga.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni i usmażyć grzyby z czosnkiem i tymiankiem, mieszając do zmięknięcia.
Wlać 100 ml sherry i gotować do zredukowania do glazury, około 3 min.
Dodać ocet i gotować przez kilka sekund więcej.
Pozostałą sherry wymieszać z wywarem, doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez 3 min.
Usuń czosnek i tymianek, a następnie wymieszaj z frazą crme i musztardą.
Wlać dowolne soki ze steku, a następnie dodać natkę pietruszki.