Mus Z Białej Czekolady I Pomarańczy

Mus Z Białej Czekolady I Pomarańczy
Jedna porcja zawiera 28 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 15 i kosztuje 13 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, galaretka o smaku czekoladowym pudding instant, cool whip lite bited polewa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Czerwony, biały i niebieski (mus z białej czekolady, jagodowy Gelee, kokosowa Dacquiose z ciasteczkiem z orzechów laskowych), Czekoladowy tort Brownie z musem z białej czekolady i karmelizowanymi bananami, oraz Mus Z Białej Czekolady.

Instrukcje

1
Wlać mleko do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać pudding mix. Ubić trzepaczką 1 minutę. Delikatnie wymieszać z ubitą polewą i skórką pomarańczową. Łyżka do dań deserowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, PrzecedzonyDżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia0
Magazyn