Mus z awokado i kolendry wymaga około 2 godziny i 38 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje 94 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 248 kalorii, 5G białka, oraz 21 g tłuszczu. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka zielonej cebuli, kolendry, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Mus z awokado i kolendry, czekoladowy mus z awokado | szybki ciemny mus z awokado, oraz Dip Z Musem Z Awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Spray 3 (1 szklanka) lub 6 (1/2 szklanki) ramekins z oleju roślinnego gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny Gotowanie Spray
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2
Umieść kolendrę, zieloną cebulę, serek śmietankowy, sól, sok z limonki, i chile w robocie kuchennym i puree, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Zielona Cebula
Sok Z Limonki
Kolendra
Papryka Chili
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
3
Wlać 1/4 szklanki wody w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
4
Posypać żelatynę wodą i odstawić na kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna
Woda
5
Pozostałe 3/4 szklanki wody umieścić w małym rondlu i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
6
Wlać wrzącą wodę do zmiękczonej żelatyny i ubijać, aż żelatyna się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
7
Dodać żelatynę do mieszaniny w robocie kuchennym, pulsując aż do puree i dokładnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
8
Wlać mieszaninę do przygotowanych ramekin. Przykryć folią i przechowywać w lodówce do firmy, o 2 hours.To unmold, napełnij duży pojemnik bardzo gorącą wodą. Zanurz ramekiny w wodzie na 1 minutę. Delikatnie, ostrą końcówką noża na krawędzi każdego musu. Unmold na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Surowe Warzywa Do Maczania (seler, Zielona Papryka, Marchewka Itp.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Nóż
9
Odstawić w temperaturze pokojowej na 20 minut przed podaniem.
10
Podawać z Crostini.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini
11
Rozgrzej patelnię grillową lub grill węglowy. Plastry bagietki posmarować oliwą z oliwek pędzlem do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Bagietka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do Ciasta
Patelnia Do Grilla
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
12
Posypać oregano i doprawić solą i pieprzem. Grill do złotego, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie