Mus jabłkowy z czerwoną porzeczką i brzoskwinią
Mus jabłkowy z czerwoną porzeczką i brzoskwinią to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 8 porcjami. Ta przystawka ma 211 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Koszty It 3,06 zł za porcję-- uważamy to za dość drogie. Udaj się do sklepu i podnieś jabłka, herbatę ziołową hibiskusa, brzoskwinie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest solidne. Spróbuj Koktajl Z Czerwonej Porzeczki I Brzoskwini, Chutney z brzoskwiniami, porzeczkami i kolendrą, oraz Mus Jabłkowy Z Brzoskwinią Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś jabłka, brzoskwinie i herbatę do lekkiego wrzenia na dużej patelni wok. Zmniejszyć ogień do średnio wysokiego ciepła; gotować i mieszać, aż owoce będą miękkie, o 30 protokół.
Odcedzić nadmiar płynu z patelni.
Niech mieszanka owoców ostygnie lekko.
Wymieszać majeranek, zmielony imbir, zmielone ziele angielskie do mieszanki owoców. Złożyć porzeczki do mieszaniny.