Mus jabłkowy Eldress Bertha
Mus jabłkowy Eldress Bertha to bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 35 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz szczyptę ekstraktu z migdałów, laskę cynamonu, Różowe Jabłko lady i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mus jabłkowy, Placek Jabłkowy, oraz Mus jabłkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 35 minut lub do miękkości. Wyrzuć laskę cynamonu. Mash z masher ziemniaków do pożądanej konsystencji. Wymieszać z solą i ekstraktem.