Mus jabłkowy Eldress Bertha

Mus jabłkowy Eldress Bertha
Mus jabłkowy Eldress Bertha to bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 35 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz szczyptę ekstraktu z migdałów, laskę cynamonu, Różowe Jabłko lady i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mus jabłkowy, Placek Jabłkowy, oraz Mus jabłkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 5 składników w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 35 minut lub do miękkości. Wyrzuć laskę cynamonu. Mash z masher ziemniaków do pożądanej konsystencji. Wymieszać z solą i ekstraktem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn