Mus czekoladowy z puree malinowym
Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.23 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 365 kalorii, 3G białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać masło, syrop kukurydziany, półsłodkie kwadraty czekoladowe i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Mus z ciemnej czekolady z puree malinowym, Mus Czekoladowy Bochenek, oraz Ugotuj książkę: czekoladowy budyń z kaszy mannej z puree malinowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia A 9-x 5-calowy bochenek z folią, rozszerzając krawędzie owijania na boki patelni; odstawić.
Połącz 1/2 szklanki śmietany do ubijania, kwadraty czekoladowe, syrop kukurydziany i masło w ciężkim rondlu; gotuj, stale mieszając, na małym ogniu, aż czekolada się rozpuści. Super.
Beat Pozostałe 1 1/2 szklanki ubijania śmietany, cukier puder, i wanilii z dużą prędkością z mikserem elektrycznym, aż sztywne szczyty tworzą; złożyć do mieszaniny czekolady.
Wlać do przygotowanej patelni i schłodzić co najmniej 8 godzin.
Maliny przetwarzaj w blenderze lub robocie kuchennym, aż będą gładkie, zatrzymując się raz, aby zeskrobać boki.
Wlać czysty przez drobny sitko z siatki drucianej, w razie potrzeby, naciskając tylną łyżką; wyrzucić nasiona. Wyluzuj.
Odwrócić mus bochenek na półmisek i zdjąć folię. Bochenek pokroić w plasterki i podawać z puree malinowym.
Dekorować, w razie potrzeby.