Mus czekoladowy z malinami

Mus czekoladowy z malinami
Mus czekoladowy z malinami może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 20 i kosztuje $1.12 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 263 kalorie, 2G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odebrać natychmiastowy budyń czekoladowy mix, maliny, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Mus czekoladowy z malinami, Maliny z czekoladowym musem jogurtowym, oraz Mus czekoladowo-sernikowy z malinami.

Instrukcje

1
W dużej misce roboczej ubij śmietanę za pomocą elektrycznego miksera. Gdy śmietana zaczyna gęstnieć, powoli dodawaj cukier i kontynuuj ubijanie, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Dodać pudding mix i ubijać tylko do dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe (około 5 Ciasteczek)Ciasteczka Imbirowe (około 5 Ciasteczek)
3
Umieść kilka malin na dnie każdej szklanki. Łyżka warstwy musu na jagody i powtórzyć warstw malin i musu, aż szklanki są wypełnione. Na wierzchu kilka malin, przykryć folią i schłodzić w lodówce przez co najmniej 1/2 godziny lub do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
JagodyJagody
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia2
Magazyn