Mus Czekoladowo-Pomarańczowy

Mus Czekoladowo-Pomarańczowy
Mus czekoladowo-pomarańczowy to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 432 kalorie, 11g białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz półsłodkie chipsy czekoladowe, jajka, skórkę pomarańczową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 12 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mus Czekoladowo-Pomarańczowy, Ciasto Z Musem Pomarańczowo-Czekoladowym, oraz Mus Czekoladowy Pomarańczowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym rondlu na małym ogniu rozpuść czekoladę z wodą, mieszając do uzyskania gładkiej masy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia, wymieszać skórkę pomarańczową i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
3
Białka ubić na sztywno. Żółtka ubić na schłodzoną czekoladę. Ubić niewielką ilość białek do czekolady z migdałami. Złóż pozostałe białka. Schłodzić w pojedynczych potrawach 8 godzin lub na noc przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CzekoladaCzekolada
żółtko Jajażółtko Jaja
MigdałyMigdały

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia6
Magazyn