Mus Czekoladowo-Kremowy
Jedna porcja zawiera 116 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka serek philadelphia, cool whip bited polewa, wanilia, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Mus z mlecznej czekolady z Port Ganache i bitą śmietaną, Owacja Na Stojąco: Słodkie Czekoladowe Babeczki Portowe, Syrop Redukujący Wino Portowe, Nadzienie Z Kremu Malinowego Fraiche, Francuski Mus Czekoladowy, oraz Café Creme Mousse Cake.
Instrukcje
Kuchenka mikrofalowa czekolady na wysoki 45 sekund do 1 minuty lub do momentu całkowitego rozpuszczenia czekolady po wymieszaniu. Lekko schłodzić.
Beat twarogu i wanilii w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Dodać czekoladę i krem marshmallow; beat aż dobrze wymieszane. Delikatnie wymieszać w 2 szklankach ubitej polewy.
Wymieszaj równomiernie 6 pojedynczych dań deserowych lub łyżkę do miski. Top z pozostałą 1/2 szklanki ubitą polewą. Przechowywać w lodówce kilka godzin lub do schłodzenia.