Mus Cytrynowy Napoleons

Mus Cytrynowy Napoleons
Mus cytrynowy Napoleons wymaga ok. 5 godzin od początku do końca. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 318 kalorii, 3G białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cukru, twarogu cytrynowego, ciężkiej śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 10%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Mus Cytrynowy Napoleons, Mus jeżyn i miód - Tuile Napoleons, oraz Świeże Napoleony jeżyn z musem z serem śmietankowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Drobno zmielić 1/3 szklanki pistacji z cukrem, kolendrą i kardamonem w robocie kuchennym. Drobno posiekać Pozostałe pistacje i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy PistacjoweOrzechy Pistacjowe
KolendraKolendra
KardamonKardamon
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
Umieść stos arkuszy phyllo na powierzchni roboczej i przykryj 2 nakładającymi się arkuszami folii i zwilżonym ręcznikiem kuchennym. Umieścić 1 arkusz phyllo na deskę do krojenia i pędzla z odrobiną masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto FiloCiasto Filo
MasłoMasło
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
Folia FoliowaFolia Foliowa
4
Posypać arkusz phyllo równomiernie połową cukru orzechowego, a następnie top z innym arkuszem phyllo.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
5
Posmaruj filo masłem i posyp pozostałym cukrem orzechowym. Wierzch z pozostałym arkuszem phyllo, delikatnie naciskając, a następnie posmarować pozostałym masłem. Schłodzić phyllo 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
6
Przycinaj krawędzie filo ostrym nożem, aby uzyskać prostokąt 1 (15 na 12 cali).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
7
Wytnij stos wzdłuż, aby utworzyć 4 paski (3-calowe), a następnie wytnij paski w poprzek na 5 (3-calowych) kwadratów, tworząc łącznie 20. Połówki każdego kwadratu po przekątnej, a następnie ostrożnie przenieść Trójkąty, 1 na raz, z łopatką na pergamin wyłożone dużą blachę do pieczenia, rozstaw je 1 / 4inch od siebie. Przykryć Trójkąty innym kawałkiem pergaminu i blachą do pieczenia (jako wagę).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
SzpatułkaSzpatułka
8
Piec w dolnej trzeciej części piekarnika, aż złoty, 15 do 18 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Usuń górną blachę do pieczenia i ostrożnie obrać górną pergamin (niektóre phyllo może przyklejać się do niego), a następnie ostudzić chipsy na blasze do pieczenia na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChipsyChipsy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
1
Śmietanę ubić w misce mikserem elektrycznym, aż uzyska miękkie szczyty, a następnie delikatnie złożyć na twarogu cytrynowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Umieść 1 ostry na każdym z 8 talerzy. Na każdą chrupkę nałożyć 1 czubatą łyżkę musu, a następnie nałożyć kolejną chrupką i łyżką musu. Top z chipsami.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChipsyChipsy
3
Posypać zarezerwowane posiekane orzechy wokół Napoleonów.
Składniki, których będziesz potrzebować
OrzechyOrzechy
1
* Chipsy przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej przez 1 tydzień.* Mus można przygotować 4 godziny wcześniej i schłodzić, przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChipsyChipsy
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn